مرکز فرهنگی هنری لنده 

این مرکز از سال 1387فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 6سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

 

اجرای نمایش های عروسکی

بخش های مرکز :

 

دارای  یک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر، ،

امکانات ویژه مرکز :

 

 سالن آمفی تئاتر /  یک کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی /

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در یک  شیفت از 8 صبح الی 14 عصر / روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر

پرسنل :

 

۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری -1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی و1000تومان مجازی


نشانی :

 

خیابان دادگاه/ جنب کلینیک دکترکاظمی

تلفن :

 

تلفن :  07432464483

مسئول مرکز :

 

خانم  سکینه عسکری


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1404/09/10 - 08:10
  • تعداد بازدید: 94
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

فصل مشترک کانون و حوزه هنری در «جشنواره قصه‌گویی»/ قصه‌ها، زبان مشترک نسل‌ها می‌شوند

همکاری کانون پرورش فکری کودکان و‌نوجوانان و حوزه هنری استان، جشنواره قصه‌گویی را به فصل مشترک فعالیت‌های فرهنگی تبدیل کرده است؛ رویدادی که قصه را به زبان مشترک نسل‌ها و پلی برای گفت‌وگوی فرهنگی بدل می‌کند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان ، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و حوزه هنری، با همپوشانی ظرفیت‌های خود، جشنواره قصه‌گویی را به عنوان فصل مشترک و نقطه اتصال فعالیت‌های فرهنگی خود معرفی کردند.

سلیمان شهبازی، مدیرکل کانون استان با بیان اینکه قصه‌گویی می‌تواند پل ارتباطی بین نسل‌ها و فرهنگ‌های مختلف باشد، گفت: این جشنواره نشان می‌دهد که قصه‌گویی به عنوان یک فصل مشترک، می‌تواند نهادهای مختلف فرهنگی را در کنار هم قرار دهد. ما در این همکاری به دنبال احیای نقش قصه به عنوان زبان مشترک نسل‌ها هستیم.

وی با اشاره به برنامه‌های ویژه این جشنواره افزود: در روزهای ۲۶ و ۲۷ آذر، شاهد شکوفایی این فصل مشترک فرهنگی خواهیم بود که علاوه بر بخش‌های اصلی، شامل بخش ویژه قصه‌گویی عشایر، کارگاه‌های آموزشی مرتبط با فرهنگ قصه‌گویی نیز خواهد بود.

شریف اسلامی، رییس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان نیز با بیان اینکه قصه‌گویی حلقه وصل فرهنگ اصیل ایرانی با نسل جدید است، گفت: یافتن فصل مشترک بین نهادهای فرهنگی همیشه چالش‌برانگیز بوده، اما قصه‌گویی به خوبی این نقش را ایفا می‌کند. ما در این مسیر مشترک، به دنبال ایجاد نشاط اجتماعی و مشارکت عمومی از طریق بازگشت به اصالت‌های فرهنگی هستیم.

وی با اشاره به بخش ویژه عشایر تأکید کرد: قصه‌گویی عشایر، گنجینه زنده و پویای فرهنگی ماست که می‌تواند پیوند عمیقی بین نسل جدید و فرهنگ اصیل ایرانی ایجاد کند.

بر اساس این گزارش، این همکاری گسترده علاوه بر بخش مسابقه، شامل برنامه‌های جانبی متعددی از جمله کارگاه‌های آموزشی قصه‌گویی برای والدین و مربیان، و اجرای زنده قصه‌های محلی با حضور راویان بومی خواهد بود.

شهبازی در پایان با اشاره به اهداف بلندمدت این همکاری گفت: امیدواریم این فصل مشترک، به شروع همکاری‌های گسترده‌تر و ماندگارتری بین دو نهاد تبدیل شود و قصه‌گویی بتواند به کانون توجه فعالیت‌های فرهنگی استان بدل گردد.

این گزارش می‌افزاید: جشنواره قصه‌گویی امسال با شعار «جهان، با قصه کودکان را ببین» و با هدف ترویج فرهنگ گفت‌وگو و انتقال تجربیات میان نسل‌ها برگزار می‌شود.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت